Skip to content

om blendow group

Vi är ledande inom juridisk kompetensförsörjning

Blendow Group är ett marknadsledande kunskapsföretag med juridiken i centrum. Vi levererar Sveriges vassaste juridiska nyhetsbevakning, kompetensutveckling i absolut framkant, specialiserad rekrytering och juridiskt stöd till företag. Vi håller våra kunder uppdaterade i viktiga och komplexa frågor.

Blendow Group startades för 30 år sedan av entreprenören Thomas Blendow. Vi har valt ett tydligt segment – juridisk kompetensförsörjning. Inom denna nisch har vi ett unikt djup och erbjuder i princip allt. Vi är ett mediehus, som med den unika juridiska nyhetstjänsten Lexnova håller våra användare uppdaterade med senaste nytt, men också med analys, fördjupning, opinionsbildning och debatt. Dagens Juridik är branschtidningen som med Sveriges tyngsta juridikredaktion håller beslutsfattare à jour med utvecklingen i branschen.

Vi är en ledande utbildningsaktör. Vi kompetensutvecklar jurister, men också andra yrkesgrupper och beslutsfattare som behöver juridisk förståelse i sin dagliga verksamhet. Vi vänder oss till yrkesutövare inom HR, samhällsbyggnad, bank och finans, revision och ekonomi, ledarskap och kommunikation. Vi erbjuder juridiska tjänster för företag och rekrytering av jurister. Vår breda och djupa kunskap om juridik, tillsammans med vårt stora nätverk av jurister, ger oss unika förutsättningar att matcha rätt person med rätt uppdrag.

Och i grund och botten vill vi bidra till positiv samhällsutveckling. Juridiken angår alla, den är regelverket som håller ihop den demokratiska spelplanen. Därför är vi engagerade i samhällsutvecklingen med bland annat vårt nätverk för kvinnliga jurister och vår unika folkbildningsinsats Juridik för alla – en juridisk översiktskurs, fri för vem som helst att ta del av.

Våra hörnstenar

01

Kunskap

Kunskap är kärnan i bolaget, själva essensen av vårt erbjudande. Vi berikar våra kunder med juridisk kunskap och kompetens på alla nivåer. Kunskapen hos våra medarbetare är vår största tillgång, och varje medarbetare har både mandat och ansvar att utveckla vår verksamhet.

02

Energi

Vi har byggt upp en marknadsledande verksamhet från noll och strävar efter att alltid ligga i framkant för våra kunder. Det lyckas vi med, tack vare ett enormt driv. Våra medarbetare får gärna testa nya idéer och utmana, om det finns energi att genomföra.

03

Attityd

Rätt kunskap och energi är viktigt. Men utan rätt inställning och attityd faller allt platt. En stor del av vår framgång ligger i vår attityd: vi strävar alltid framåt, vare sig det handlar om erbjudande, marknadsandelar eller våra medarbetares utveckling. Vi överraskar och går alltid en extra mil om det krävs.

04

Entreprenörskap

Kreativitet och utveckling kommer oftast inifrån organisationen och vi uppmanar alltid våra medarbetare till att identifiera och realisera dessa möjligheter.

05

Laganda

Ensam är inte stark – vi utvecklar, driver och genomför våra idéer tillsammans i så stor utsträckning som möjligt för att säkerställa att uppgiften blir genomförd samtidigt som vi har roligt tillsammans!

30

år i branschen

15000

kunder

19

tjänster & produkter

70

medarbetare