Skip to content

Jobba hos Blendow Group

Vill du vara med och lösa morgondagens juridiska kompetensbehov?

Hos oss arbetar en mängd olika yrkesgrupper: jurister, ekonomer, journalister, projektledare, affärsutvecklare, marknadsförare och IT-tekniker. Men vi delar samma inställning, höga ambitionsnivå och resultatfokus.

För Blendow Group är medarbetarna den viktigaste tillgången och vi strävar efter att alla, oavsett roll, ska känna att jobbet är kul och meningsfullt. Vi är ett drivet företag och våra medarbetare arbetar hårt tillsammans för att vara ledande inom vår nisch, juridisk kompetensförsörjning. Hos oss är alla viktiga och ett exempel på detta är att vår VD Thomas Blendow tar sig tid att med jämna mellanrum fika med var och en, för att se till att alla idéer tas tillvara. Tack vare vår kunskap, vår energi och vår förmåga att tänka i nya banor har vi lyckats etablera oss på rekordtid i en konservativ bransch.

Lediga tjänster

Våra hörnstenar

01

Kunskap

Kunskap är kärnan i bolaget, själva essensen av vårt erbjudande. Vi berikar våra kunder med juridisk kunskap och kompetens på alla nivåer. Kunskapen hos våra medarbetare är vår största tillgång, och varje medarbetare har både mandat och ansvar att utveckla vår verksamhet.

02

Energi

Vi har byggt upp en marknadsledande verksamhet från noll och strävar efter att alltid ligga i framkant för våra kunder. Det lyckas vi med, tack vare ett enormt driv. Våra medarbetare får gärna testa nya idéer och utmana, om det finns energi att genomföra.

03

Attityd

Rätt kunskap och energi är viktigt. Men utan rätt inställning och attityd faller allt platt. En stor del av vår framgång ligger i vår attityd: vi strävar alltid framåt, vare sig det handlar om erbjudande, marknadsandelar eller våra medarbetares utveckling. Vi överraskar och går alltid en extra mil om det krävs.

04

Entreprenörskap

Kreativitet och utveckling kommer oftast inifrån organisationen och vi uppmanar alltid våra medarbetare till att identifiera och realisera dessa möjligheter.

05

Laganda

Ensam är inte stark - Vi utvecklar, driver och genomför våra idéer tillsammans i så stor utsträckning som möjligt för att säkerställa att uppgiften blir genomförd samtidigt som vi har roligt tillsammans!